Meer dan simpele pakezels

Stage lopen.

De wei in

Stage lopen bij Digital Donkey?

Bij Digital Donkey zijn we altijd op zoek naar talent dat staat te springen om de wei in te mogen! Omdat we een kleine studio zijn verwachten we veel, maar bieden we je ook veel! Je werkt mee aan alle processen van een project. Van briefing tot oplevering. Je bedenkt, schetst, ontwerpt, modelleert, rigged, animeert, edit en rendert. De volledige productie komt hier voorbij. Heb je een leerdoel die hier ergens bij aansluit? Dan denken we graag me je mee!

Ben
jij...

de jongste ezel hoeft hier het pak niet te dragen

Gedreven.

Teken je in je vrije tijd ook? Of bestaat je portfolio alleen maar uit schoolopdrachten.

Omdat Digital Donkey een kleine animatiestudio is, vinden wij het belangrijk dat je qua skills genoeg in je mars hebt om deels zelfstandig te kunnen werken. Natuurlijk begrijpen we dat je als student nog moet leren, maar we kunnen niet altijd garanderen dat we de tijd hebben om je te begeleiden. Een basiskennis van Adobe programma’s en Blender is daarom absoluut een must.

Lief.

There’s no ‘I’ in Donkey. Wij zoeken een echte teamplayer. 

Digital Donkey bevindt zich in ‘Het Bureel’ in Sevenum. Dit is een co-working waar we nauw samenwerken met andere creatieve bedrijven. Omdat we met deze mensen in één open ruimte werken, vinden wij het belangrijk dat iedereen dezelfde normen en waarden deelt, en de ruimte heeft om zichzelf te zijn. Ook zul je onderdeel worden van ons team. Hierdoor zul je goed moeten kunnen samenwerken.

Creatief.

Vinden we straks originele stukken op je portfolio?

Naast praktische skills is ook denk-niveau belangrijk. Het niveau van je opleiding vinden wij geweldig oninteressant! Het animatie vak is echter wel priegelwerk, en vraagt voor een uitstekend oog voor detail, en doorzettingsvermogen. Je moet dus creatief zijn, en kritisch Check jij ieder detail? Zie jij alle kleine nuances? Ja? Begin dan je sollicitatie mail met “Ieh-Aaa Donkies!” en je staat al met één punt voor.

Digital Donkey.