Animatie is nogal een breed begrip. Bekijk hier hoe we het best kunnen helpen.

Van 2D tot 3D animatie of van illustratiewerk tot het vertalen van een CAD-bestand. Op deze pagina vind je al onze diensten.

Lenzeel_03
Technische 3D Animatie

Complex product? No-problemo! Met een technische 3D animatie kun je precies aan jouw potentiële klanten laten zien wat ‘ie allemaal kan en doet. We trekken ‘m uit elkaar, vliegen er doorheen, steken ‘m in verschillende jasjes of hangen ‘m op de kop. Echt alles is mogelijk!

HauzerThumb
3D Product Visualisatie

Nou, sjouw dat ding maar eens mee naar een beurs of fotostudio. 3D visuals zijn vaak de perfecte oplossing als een grote of complexe machine zich niet makkelijk laat verplaatsen of fotograferen. Daarnaast hebben we alle controle over wat we laten zien. Een paar panelen doorzichtig zodat we de binnenkant kunnen laten zien, of ‘m eventjes op z’n kant leggen? Geen probleem!

Cultuurbeleid_04
2D Uitleg Animatie

Dit is een typische explainer animatie, ofwel: explanimation. Op een prettige manier wordt een dienst, project, of situatie aan de kijker uitgelegd. Het script, de voice-over en muziek kunnen we allemaal aanbieden. Deze video’s kunnen zowel intern, als voor socialmedia kanalen worden ingezet. En zijn – met name voor socials – vaak kort van duur. Idealiter duren ze ongeveer 1,5 minuut.

Creatieve 3D Illustratie & Animatie

Hier gaat ons hart sneller van kloppen! En ook die van zo’n 100.000 bezoekers op YouTube. Voor de nieuwste achtbaan: Fenix in Toverland maakte we een reeks teaser trailers. Volledig zelf geïllustreerd en geanimeerd in 3D. Natuurlijk is 3D animatie ook uitermate geschikt voor product- en technische presentaties. Met 3D animatie kunnen we echt álles uitbeelden, zelfs ontwakende vuurvogels!

Realtime 3D

Je doelgroep zelf laten bepalen wat, of hoe ze je product bekijken? Met een realtime 3D model kun je websitebezoekers zelf de controle geven. Men kan dan heel eenvoudig je product bekijken, ronddraaien of vergroten. Dit werkt tegenwoordig ook vlekkeloos op de meeste telefoons.

360 & VR

Je doelgroep écht helemaal onderdompelen in jouw wereld? Dat kan! We maken een 360 graden video waarin je met onze draadloze VR bril overal rond kunt bekijken. Liever zelf door een ruimte lopen? Ook dat is mogelijk middels VR. Het effect dat VR heeft is simpelweg niet uit te leggen, maar moet ervaren worden. Dat is dan ook de kracht van VR; je bekijkt het niet, je ervaart het.

BaasStill_09
Video Editing

Animatie gaat hand in hand met editing. De timing en volgorde van de scenes worden zorgvuldig in elkaar gepuzzeld. De montage van filmmateriaal is precies zo. Beschik je al over beelden, maar mist het wat kracht? Wij maken een strakke edit voor je.

ArchViz
3D Architectonische Visualisatie

“En waar komt dan de badkamer?” Bouwtekeningen vereisen vaak een flinke dosis inbeeldingsvermogen. Daarnaast is het niet de meest esthetische manier om toekomstige bewoners of investeerders te ‘WOW-en’. Architectonische visualisaties zorgen voor een duidelijk totaalplaatje. En misschien nog wel belangrijker, een pakkende sfeerimpressie.