Heb je geen ezel, gebruik dan een paard

Diensten.

Woongoed09

Animatie is onze passie

Ezels en
Computers.

Bij Digital Donkey houden we van het animatie- en illustratie vak. We zijn altijd op zoek naar de laatste technieken en innovaties om ons animatiewerk constant naar een hoger niveau te tillen. Naast dat we echte tech-geeks zijn, vinden we design en ouderwetse ambacht minstens zo belangrijk. Op die manier zorgen we ervoor dat onze visualisaties en animaties volledig zijn afgestemd op jouw doel.

Onze
focus.

Drie Pijlers, Heerlijk Vormvast​

Animatie.

Met animatie nemen we je doelgroep mee in jouw wereld! Of je nu een nieuw product wilt introduceren, je merk wilt rebranden of iets wilt uitbeelden wat zich niet gemakkelijk vast laat leggen met een gewone camera.

Illustratie.

Heb jij iets ingewikkelds dat je begrijpelijk wilt uitleggen? Of misschien wil je een nieuwe dienst toelichten? Met illustraties of een explainimation (uitleg animatie) maken we van een complex verhaal, iets behapbaars.

Product_Vis_1

Visualisatie.

Je product staat er altijd op z’n paasbest op. Met exact de juiste uitstraling, belichting, en omgeving. Een 3D-model is altijd aan te passen, en meteen klaar voor animaties, virtual reality en elk formaat drukwerk.

Mooie
Plaatjes.

Want Wie leest er tegenwoordig nog?

Bekijk ons werk

Als we zeggen dat praatjes geen gaatjes vullen, dan bedoelen we dat ook echt. Dus? Ga gauw mooie plaatjes bekijken.

Meer, meer, meer!

extra
stuff.

Andere diensten waar we minder focus op leggen, maar wel heel gaaf vinden om te produceren.

Virtual Reality.

Met Virtual Reality dompelen we je doelgroep letterlijk onder in jouw wereld. Wanneer je de VR-bril opzet waan je jezelf namelijk écht in een andere omgeving. Hierdoor krijgt de omgeving die je ziet een tastbare sfeer en kun je de schaal veel beter beoordelen. Benieuwd naar zo’n VR ervaring? Je bent altijd welkom om bij ons in VR wat zombies neer te schieten.

Architectonische Visualisatie.

“En waar komt dan de badkamer?” Blauwdrukken zijn niet altijd voor iedereen even duidelijk. En zijn al helemaal niet de meest sexy manier om toekomstige bewoners of investeerders te ‘WOW-en’. Architectonische visualisaties zorgen voor een duidelijk totaalplaatje. En misschien nog wel belangrijker, een pakkende sfeerimpressie.

REALTIME 3D.

Met een realtime 3D model geef je je websitebezoekers de mogelijkheid om zelf de touwtjes in handen te nemen. Zo kunnen bezoekers zelf het 3D model van jouw product draaien, erop inzoomen of van kleur doen veranderen.

EDITING.

Animatie en video editing gaan hand in hand. Wanneer we een animatie produceren, monteren we deze uiteraard ook zelf. Soms gaan onze animaties gepaard met geschoten beelden. Ook hier kunnen we de montage op ons nemen.

Digital Donkey.